Vip İç Giyim – İç Giyim Modelleri


Reverse Osmosis Arıtma Sistemleri

Posted in Uncategorized tarafından Vip 04 Ekim 2015

İçme suyu sistemleri reverse osmosis arıtma sistemleri

Çağımızda en hızlı bir şekilde gelişen arıtma teknolojisidir, Bu teknoloji doğada var olan sıvı geçirgenlik-osmos prensibinin basınç uygulanarak tersine çevrilmesi ve yoğun bir sudan daha seyreltik bir sıvı elde edilme yöntemidir.

reverse-osmosis-aritma-sistemleri-2

Musluk suyunda varlığını her zaman kontrol edemediğimiz; ağır metal, deterjandan kaynaklanan organik kirlilik, gübrelemeden kaynaklanan tarımsal kirlilik ve sanayi bölgesi yakınlarında suya karışan atık su kirliliğinin karışabileceği şebeke sularından güvenli bir şekilde arıtma yapılır.

reverse-osmosis-aritma-sistemleriHazır ambalajlarda, değişimden dönen kapların hijyenik bir hale getirilmesinin kontrol edilememesi, pet şişelerde, uzun zaman ve sıcaklıkta kaldığında kabın bazı eser miktarda kimyasalların suya geçmesi gibi problemler yaşanmaz.

Arıtma Sisteminin Aşamalarıreverse-osmosis-aritma-sistemleri-1

  • Filtre =sularda bulunan tortu, partikül, askıda katı maddeleri tutan 5 mikron bir filtre
  • Aktif Karbon Filtre=klor, renk, tat, koku veren bileşiklerin aktif karbonla tutunması
  • Granül Aktif Karbon=Suda bulunan organik kirliliğin adsorbsiyon ile tutulması
  • Reberse Osmos Membran=0,0001 mikrondan daha büyük moleküllü elementlerin, inorganik ve organik maddelerin, ağır metal, bakterilerin dışarı atılmasını sağlar.
  • Tatlandırıcı= Suyun tadında iyileştirlme sağlar
  • Alkalin Filtre= membrandan çıkan ve düşük pH a sahip suyun pH değerini dengeler, alkali bir yapı oluşturarak, memba suyu kalitesi yakalanır.

 

http://akemaritim.com/index.php/aritma/reverse-osmosis-aritma-sistemleri/

Yorum bırakın